Diteundeun Scrims Produsén na Supplier

Non-anyaman scrims diteundeun pikeun Automotive Door Linings

Pondok Description:


  • Roll Width: 200 nepi ka 2500 mm
  • Roll Panjang :: Nepi ka 50 000 m
  • Yarns Tipe :: Kaca, poliéster, Karbon, Kapas, flax, Jute, Viscose, Kevlar, Nomex,
  • Konstruksi :: Square, tri-arah
  • Pola :: Ti 0,8 yarns / cm nepi ka 3 yarns / cm
  • Beungkeutan :: PVOH, PVC, acrylic, ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    mesin

    The  munggaran  tur  pangbadagna  produsén sarta supplier of scrims diteundeun dina china!

    mesin kami

    Alatan lightweight, kakuatan tinggi, shrinkage low / elongation, korosi preventif, diteundeun scrims nawarkeun nilai tremendous dibandingkeun konsep bahan konvensional. Tur éta gampang pikeun laminate kalawan rupa-rupa bahan, ieu ngajadikeun eta boga hiji widang éksténsif ngeunaan aplikasi.

    bahan laminated (2)
    1_plancher en Bois sur Movano aménagé à Genève

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!