Glethakaken Scrims Produsen lan Supplier

Non-woven scrims glethakaken for Automotive Door Linings

Short Description:


  • Roll Jembar: 200 kanggo 2500 mm
  • Roll Length :: Nganti 50 000 m
  • Langat Koleksi :: kaca, Polyester, Karbon, Cotton, Flax, Jute, Viscose, Kevlar, Nomex,
  • Construction :: Square, tri-pituduh
  • Patron :: Saka 0,8 Langat / cm 3 Langat / cm
  • Ikatan :: PVOH, PVC, Acrylic, selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    mesin

    The  First  lan  paling gedhe  Produsèn lan supplier of scrims glethakaken ing china!

    mesin kita

    Amarga entheng, kekuatan dhuwur, shrinkage kurang / elongation, karat nyegah, glethakaken scrims nawakake Nilai sanget dibandhingake konsep materi conventional. Lan iku gampang kanggo laminate karo akeh jinis bahan, iki ndadekake duwe kothak ekstensif aplikasi.

    bahan laminated (2)
    1_plancher en bois sur Movano aménagé à Genève

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!