Hedhur Scrims Prodhues dhe Furnizues

Ekipet tona

Fabrika jonë dhe Workshop:

85611121476304030
595359121444678821
798724045068260086

Zyra jonë dhe djema në Shanghai:

0703170050
81212141128
0810133247

Partnerët tanë bashkëpunuese:

0529
810133400
133403
135442


WhatsApp Online Chat!