Поставени Scrims производител и снабдувач

нашите тимови

Нашата фабрика и работилница:

85611121476304030
595359121444678821
798724045068260086

Нашата канцеларија и момци во Шангај:

0703170050
81212141128
0810133247

Нашата соработка партнери:

0529
810133400
133403
135442


WhatsApp Онлајн Chat!