Laid Scrims Manufacturer and Supplier

Шангај Ruifiber's Triaxial постави шкрилци за производи за пакување хартија

Шангај Ruifiber's Triaxial постави шкрилци за производи за пакување хартија Shanghai Ruifiber's Triaxial laed scrims for paper пакување производи (2) Shanghai Ruifiber's Triaxial laed scrims for paper пакување производи (3)

Shanghai Ruifiber's Triaxial laed scrims for paper пакување производи (4) Shanghai Ruifiber's Triaxial laed scrims for paper пакување производи (5) Шангај Ruifiber's Triaxial постави шкрилци за производи за пакување хартија

Хартија засилена со Scrim Широко се користи како основен слој за производство на лепливи ленти со висока јачина и премиум пликови и производи за пакување.Овој ламиниран композит е со неколку слоеви полифилм, шкрилци, хартија итн.

Шангај Руифајбер обезбедува широк спектар на производи за scrims.Три-насочен поставени шкрилци е една од новите серии.Во споредба со тековните двонасочни шкрилци, стилот на 1 искривување и две ткаени со различни насоки ја прави целата структура постабилна и поцврста.

Со цел високо да се подобри јачината на производите за пакување од хартија со ниски трошоци, се додаваат шкрилци и се широко користени како рамка на целата структура.

Каква предност има хартијата засилена со Scrim:

Тоа е разноврсна, лесна, висока јачина, лесно се ламинира со многу материјали, може да даде прекрасна површина и одлични перформанси.

Засилениот гребен нуди извонредна висока отпорност на кинење и дупчење.Со посебен процес на обработка, ламинирањето формира различна комбинација на композити за пакување.Скримите вклучувајќи го и врзивото/лепилото го прават одличното поврзување формирано во ламинатите.Така може да се избегнат проблемите со влагата, јазот, испарувањето на лепилото.

Структури за пакување засилени со Scrim за ваша референца:

Крафт хартија/scrim

Крафт хартија/скрим/Поли филм

Крафт хартија/скрим/Поли филм/Крафт-хартија

Поли филм/скрим/Поли филм

Повеќекратни апликации за пакување засилено со Scrim во облик на дијамант:

Како основа за лепливи ленти како изолациона лента итн.

Плик,

Пакување на храна

Медицинска употреба

Друго индустриско пакување

 

Добредојдовте да контактирате со Шангај Руифибер за веднаш да добиете повеќе нови примероци за поставени шкрилци.-http://www.rfiber-laidscrim.com/

 


Време на објавување: Април-30-2021 година
на
WhatsApp онлајн разговор!